Kaars en geur logo
cce9d04afd4b2bda27f53c3e046899c1.jpg
Producten
Filters
0
Onbeperkt

Bolkaarsen

Bolkaarsen kunnen op een sierlijke en opvallende manier de inrichting van uw huis verbeteren. Ze zijn te verkrijgen in 12 verschillende hoogglans kleuren en meerdere formaten.
Bezig met laden...

Bolkaarsen assortiment

Bokaarsen zijn dé sfeermaker in alle huishoudens vanwege hun bijzondere ronde vorm; het zijn uitzonderlijke kaarsen die de meeste mensen niet in huis zullen hebben! Ze zijn te verkijgen in meerdere soorten sets. De kleinere bolkaarsen (8 cm in doorsnede) in sets van 6, of de grotere bolkaarsen (diameter van 10 cm) in sets van 2. Beide sets zijn te verkrijgen in maar liefst 12 verschillende kleuren, in het complete kleurensprectrum van wit tot roze en alles wat hier tussenin zit. Alle kaarsen zijn afgewerkt met een hoogglans look, waardoor deze kaarsen extra stralen en dus ook meer opvallen in uw interieur.
Bolkaarsen moeten eigenlijk (zoals iedere andere kaars) gepresenteerd worden op een manier dat hierbij past. Voor decoratieve doeleinden is dit dan ook aan te raden, als de kaars ook echt wordt aangestoken is dit een must en moet deze aan bepaalde eisen voldoen! Bolkaarsen vallen van zichzelf erg op en moeten daarom op een manier gepresenteerd worden waarbij dit aspect niet verloren gaat. Hierbij kan gedacht worden aan plateau's. Zoals de blog vermeld, moet deze ook van niet-brandbaar materiaal zijn als de kaars wordt aangestoken, bijvoorbeeld een metalen etagière. Daarbij is er geen belemmering in het zicht van de bolkaarsen en zullen de bolkaarsen extra duidelijk zichtbaar zijn in uw interieur. Windlichten zijn een andere optie, omdat de (voornamelijk) glazen structuur nog steeds duidelijk zicht geeft op de bolkaarsen.