Kaars en geur logoZakelijk

Naast particuliere klanten zijn zakelijke klanten ook erg belangrijk voor Kaars & Geur. Kaars & Geur heeft ervaring met het leveren van grotere hoeveelheden kaarsen en accessoires aan bijvoorbeeld restaurants en hotels, maar ook andere ondernemingen die graag in bulk een product willen kopen. Denk daarbij aan het vullen van kerstpakketten, relatiegeschenken, of het stijlvol aankleden van grotere bedrijfsruimtes of evenementen. Houd er rekening mee dat de prijzen op onze site inclusief BTW zijn, en voor afname van 1 stuk/set. De vrijblijvende offerte zal staffels hanteren en (indien gewenst) een prijs excl. BTW vermelden. Bent u op zoek naar iets specifieks wat nog niet op onze site staat? Neem dan ook contact met ons op en wij zullen kijken of we het toch kunnen leveren!

Horeca

Voor Kaars & Geur is horeca één van de belangrijkste zakelijke klanten, met name restaurants (zie ook de nieuwe categorie horeca kaarsen). Vaak gaat het bij restaurants om de levering van grotere hoeveelheden kaarsen in glas of theelichthouders voor op de tafels. Verder zijn er aanvragen naar kandelaars en dinerkaarsen voor het inrichten van de eetzalen. Bij hotels zijn de aanvragen vaak voor kandelaars met dinerkaarsen in openbare ruimtes, en kaarsen in glas voor inrichting van de hotelkamers. Mocht u interesse hebben in het afnemen van grotere hoeveelheden van dezelfde kaars, óf meerdere verschillende producten, neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte (volledig vrijblijvend). Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam (evt. met KVK-nummer), welke producten u interesse in heeft, inclusief hoeveelheden. 

Kerstpakketten

Aan het einde van het jaar is het weer tijd om de kerstpakketten uit te delen aan alle medewerkers. Kaars&Geur kan hierbij helpen door (gedeeltelijk) uw kerstpakket te voorzien van kaarsen en/of accessoires. Voorbeelden van populaire productcategorieën zijn bolkaarsen, stompkaarsen, of theelichthouders.Nogmaals, let hierbij op dat de vermelde prijzen incl. BTW zijn en voor afname van 1 stuk of set. Vraag met behulp van ons contactformulier de vrijblijvende offerte aan voor afname van meerdere producten. Vermeld in het contactformulier de producten waar u interesse in heeft en ook de gewenste hoeveelheden.  

Voor andere zakelijke of particuliere afnames van grotere hoeveelheden kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!