Kaars en geur logo
cce9d04afd4b2bda27f53c3e046899c1.jpg
Producten
Filters
0
Onbeperkt

Buitenkaarsen

Gezellig buiten een kaars(je) aansteken? Bekijk dan hieronder ons assortiment aan buitenkaarsen en fakkels.Verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en materialen. 
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
buitenkaars terracotta schaal Buitenkaars Terracotta ivoor
Grote terracotta buitenkaars in schaal. De terracotta schaal van Cosy&Trendy branden ongeveer 16-18 uur per stuk, met afmetingen van H6xD23 cm.
Klik hier voor meer informatie
5,99
Per stuk
Aantal:
buitenkaars terracotta ivoor groot cosy&trendy Buitenkaars Terracotta ivoor groot
Extra grote buitenkaars. Deze terracotta tuinschaal is van het merk Cosy&Trendy. De kaars brandt 25 uur en heeft de afmetingen H9.5xD24 centimeter.
Klik hier voor meer informatie
12,99
Per stuk
Aantal:
Buitenkaars funny finnmari Buitenkaars Funny (set van 2) H15.5xD15 cm
Set van 2 buitenkaarsen in metalen houder. Kaarsen zijn van het merk Finnmari en hebben de afmetingen H15.5 x D 15 cm. 9 cm.
Klik hier voor meer informatie
12,99
Per set
Aantal:
buitenkaars terracotta xl schaal Buitenkaars terracotta XL (D25 x H12 cm)
Extra grote buitenkaars in terracotta schaal van Hautekiet Candles. De buitenkaars is goed voor 30 branduren, met afmetingen van D25 x H12 cm!
Klik hier voor meer informatie
14,99
Per stuk
Aantal:
buitenkaars rainbow terracotta lime set van 2 Buitenkaars Rainbow terracotta (set van 2) lime
Set van 2 limegroene buitenkaarsen (glossy afwerking) van het merk Hautekiet Candles. 22 branduren (2 x 11), afmeting D19 x H6 cm.
Klik hier voor meer informatie
16,99
Per stuk
Aantal:
buitenkaars rainbow terracotta oranje set van 2 Buitenkaars Rainbow terracotta (set van 2) oranje
Buitenkaarsen Rainbow terracotta oranje (set van 2) van Hautekiet Candles. 22 branduren (2 x 11), afmeting D19 x H6 cm.
Klik hier voor meer informatie
16,99
Per stuk
Aantal:
Buitenkaars Recandle round xl antraciet Buitenkaars Recandle rond antraciet (D24 x H14.4 cm)
Duurzame buitenkaars van Hautekiet Candles, vervaardigd van gerecycled materiaal! Deze kaars brand 40 uur en heeft een afmeting van 24x14.4 cm (DxH).
Klik hier voor meer informatie
19,99
Per stuk
Aantal:
navulverpakking buitenkaars stone xl Navulverpakking (8 stuks) Buitenkaars Stone D18 x H9 cm
Navulverpakking voor de extra grote buitenkaars Stone. Deze kaarsen van Finnmari zijn in een set van 8 stuks te verkijgen. De branduren van deze kaars zijn ongeveer 8-10 uur per stuk. Afmetingen zijn
Klik hier voor meer informatie
27,99
Per stuk
Aantal:
buitenkaars recandle square xl wit Buitenkaars Recandle vierkant wit (L20 x B20 x H20 cm)
Duurzame witte buitenkaars, gemaakt van gerecycled materiaal (zowel kaars als betonnen pot)! Deze kaars heeft 55 branduren en is 20x20x20 cm (LxBxH).
Klik hier voor meer informatie
31,99
Per stuk
Aantal:
navulverpakking buitenkaars stone Navulverpakkingen (36x) Buitenkaars Stone D10 x H4.5 centimeter
Navulverpakking set van 36 stuks voor buitenkaars Stone van het merk Finnmari. Deze kaarsen branden vier tot 6 uur per stuk en hebben afmetingen van D10xH4.5cm.
Klik hier voor meer informatie
32,99
Per stuk
Aantal:
Buitenkaars stone XL set van 4 Buitenkaars Stone XL (set van 4) navulbaar D18 x H9 cm
Set van 4 extra grote buitenkaarsen van aardewerk met rode kleur kaars. Deze kaarsen van Finnmari hebben een diameter van 18 cm en de hoogte is 9 cm. Navullingen zijn hieronder te verkrijgen.
Klik hier voor meer informatie
45,99
Per stuk
Aantal:

Buitenkaarsen assortiment

Buitenkaarsen zijn erg populair in de zomertijd; veel mensen vinden extra lang buiten zitten gezellig doordat buitenkaarsen voor extra sfeer zorgen. Buitenkaarsen zijn te verkijgen met en zonder kaarsenhouder. Omdat milieu en recycling steeds populairder wordt, worden ook de buitenkaarsen van Hautekiet Candles steeds populairder, die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Zowel de kaars als de pot die er bij hoort! Dit is een uitzonderlijk product die bijna nergens te verkijgen is. 
Zoals in onze blog over buitenkaarsen te lezen is, is het niet aan te raden om buitenkaarsen binnenshuis te gebruiken. Buitenkaarsen zijn speciaal voor buiten en hebben hierdoor bijvoorbeeld een speciaal dik lont. Dit lont produceert meer rook (walmt) en zal daardoor niet fijn zijn om binnen te gebruiken. Bovendien kan deze voor vlekken zorgen om muren en plafonds. Andere kaarsen (bijv. citronella) kunnen te hoge concentraties van de stof bevatten voor gebruik binnenshuis en dienen alleen buiten aangestoken te worden!
Sommige kaarsen zonder kaarsenhouder kunnen tegen meerprijs geleverd worden met een kaarsenhouder. Deze beschermt de kaars tegen omvallen (en potentieel breken) bij veel wind. Het is aan te raden wanneer de kaars buiten blijft staan, deze in een kaarsenhouder te plaatsen. Welk type kaarsenhouder geschikt is voor iedere kaars is vaak te vinden bij 'gerelateerde producten'. Mocht dit er niet bij staan en u toch hulp nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.